Bejelentés


Kövek ereje Természet adta kincsek!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponSzavazás
Üdvözöllek a kövek világában!Köztudott, hogy az ásványi köveknek jótékony hatása van az emberi szervezetre, ezzel a témával szeretnélek megismertetni.


Az ásványok és az ember története több ezer éves múltra tekint vissza, azokra a korokra, amikor a Föld kincseit mind fizetőeszközként, mind pedig díszítésre használták.Minden kultúrában a kövek gyógyító erejének tudása a természetes gyógyítás szerves része volt. Emberemlékezet óta a nemes ásványokat szerencsehozó, védelmező és gyógyító kövekként használták. Ez nem hit kérdése, ez annak kérdése, hogy ezt az ősi tudást a magunk vagy mások számára hasznosítani akarjuk-e.


Az ásványokból készült ékszeker dekoratívak, ezért sok női társam kedvence is, nem feltétlen a jótékony hatásuk miatt viselik előszeretettel.Te tudod, hogy melyik kő illik hozzád? :)


Elsősorban a horoszkóp alapján lehet kategorizálni a köveket, minden csillagjegyhez több különféle ásvány illik.


Meg még az is érdekes, hogy nem Én választom ki a számomra megfelelő követ, hanem a kő választ ki engem. (Ebben nem nagyon hiszek, de lehet van benne valami. ;) )A kövekről és gyógyhatásukról bővebben az Ásványok menüpontban!


Képgaléria


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!